Uitgeverij Podium


Nieuws

Matthias_MR_Declercq_c_Thomas_Sweertvaegher.jpg
29-10-2020

Matthias Declercq signeert op Urk

Dat De ontdekking van Urk zo goed wordt ontvangen, had Matthias Declercq niet durven dromen. En dat het boek ook op Urk wordt omarmd, is helemaal een feestje! Daarom reisde de auteur vorige week af naar Urk om zijn lezers te bedanken. Op veilige afstand signeerde hij de exemplaren van talloze Urkers.

 

Normaliter zou Declercq tijdens de feestelijke boekpresentatie op Urk deze exemplaren hebben kunnen signeren. Deze avond kon echter door de coronamaatregelen geen doorgang vinden. Hierdoor is zijn signeersessie een extra bijzondere gebeurtenis geworden, Matthias Declercq heeft in Nederland nog geen enkel boek kunnen signeren. Gelukkig is dit unieke moment op video vastgelegd:

 

 

 

 

Column Joost Nijsen

  • skyline_wolkenkrabbers.png

    Overname

    14-01-2021 -

    Hier de kwesties opsommen die de wereld al maanden op de proef stellen, zou beledigend zijn voor uw intelligentie. Bovendien, u wordt er elke dag mee doodgegooid in alle talkshows en in de rest van de media. De wereld hapt naar adem. Daarbij verbleekt elk nieuwtje op brancheniveau, al hebben de noden van de gesloten boekhandels economische, maatschappelijke en culturele relevantie. Dat er ondertussen in de uitgeverswereld een belangrijke overname plaatsvond…