Podium


Nieuws

2vvh9789057598104.jpg
24-01-2018

Janneke Vreugdenhil bij Jinek over het Engelse succes van Solo Food

De bestseller Solo Food van Janneke Vreugdenhil is een ongekend succes bij onze westerburen! De Engelse vertaling werd er met open armen ontvangen en zorgde al voor veel mooie publicaties in de nationale dagbladen en tijdschriften. Op woensdag 31 januari schoof Janneke aan bij Eva Jinek om over dit succes en het ontstaan van haar boek te praten.

 

 


Engeland over Solo Food:

‘Cooking solo is a skill, says Claire Coleman, and these authors have mastered it. (..) Janneke Vreugdenhil wrote her ode to cooking alone.’

Metro UK

 

‘Janneke Vreugdenhil’s new book reveals joys of cooking for one.’

Daily Record

 

‘No doubt Nigella Lawson, the queen of "bowl food", would approve. Vreugdenhil is not dissimilar in style to Lawson, with dark hair, good looks and a slightly sultry way with food.’

The Times & the Sunday Times

 

 Janneke Vreugdenhil MetroUK

 


Over Solo Food

Solo Food is het eerste kookboek dat koken voor jezelf tot een feest maakt. Veel mensen staan met liefde uren in de keuken voor hun gezin of vrienden, maar eten als ze alleen zijn een pizza voor de tv. Janneke Vreugdenhil laat zien dat lekker koken zonder publiek juist uiterst bevredigend kan zijn. Je hoeft met niemand rekening te houden, weet precies hoe lang de biefstuk gebakken moet worden en kunt dat heerlijke pastaatje met gamba’s en rokerige whisky-tomatensaus (bereidingstijd: 10 minuten) helemaal alleen opeten.

 

Solo Food is een opgewekt en persoonlijk, inspirerend kookboek met 72 recepten die je ernaar doen verlangen om alleen aan tafel te gaan.


 

Column Joost Nijsen

  • arme_lezer2.jpg

    ARME LEZER!

    24-05-2018 -

    Wie ervoor gekozen heeft, als dat een keuze genoemd kan worden, lezer van literatuur te worden, betrad daarmee zowel het pad naar het paradijs als de hel.

    Romans, verhalen, essays en gedichten (en alle mengvormen), stellen de lezer in staat zich levenslang te ontspannen en te verrijken. Er is voor de lezer altijd die vertelling, dat betoog, dat gedicht voorhanden, waarmee je uit de soms beangstigende, soms ronduit geestdodende werkelijkheid kunt vluchten. Heb je even genoeg van de wereld, of heeft die wereld even genoeg van jou? Een boek is altijd als kameraad beschikbaar.