Podium


Nieuws

Krimp-3D.jpg
08-01-2018

Interviews Justine le Clercq bij VPRO Boeken & VPRO Nooit meer slapen

Sinds de verschijning eind vorig jaar ontving Krimp, de nieuwe roman van schrijfster Justine le Clercq, louter positieve recensies. 'Er staat geen zin te veel. Alles klopt,' oordeelde Het Parool (5 sterren) bijvoorbeeld, 'Le Clercq heeft precies de juiste toon gevonden,' vervolgde de Volkskrant (4 sterren).

 

Op zondag 21 januari (11:20 uur op NPO1) schuift Justine le Clercq aan bij VPRO Boeken, in gesprek met presentator Carolina Lo Galbo. Op 2 februari is ze tevens te horen in het radioprogramma Nooit meer slapen van de VPRO. Ze wordt die avond geïnterviewd door Elfie Tromp, tussen 23:00 en 00:00 uur op NPO Radio 1. 

 

Klik voor meer informatie over Krimp. Programma-informatie: VPRO Nooit meer slapenVPRO Boeken

Column Joost Nijsen

  • maxresdefault.jpg

    HAPPY MONDAY

    17-01-2018 -

    Zondag teruggekeerd uit zomers Zuid-Afrika, belandde ik in de ideale omstandigheid in gepaste depressie deel te nemen aan de Blue Monday. Bij de op zich al bruuske overgang van een zonovergoten, kleur- en geurrijke Kaap naar een kil en grijs Holland, voegde zich hardhandig de overgang binnen een etmaal van een tot niets verplichtende, goddelijke vakantie naar een drukke werkweek, of eigenlijk naar een geheel nieuw, druk boekenseizoen.