Podium


vvh9789057599583.jpg
19 x 24,5
€ 29,99
256 pagina's
Omslag: bij Barbara
ISBN: 978 90 5759 958 3
Nur: 442
originele titel: Amazing Malaysian
vertaler: Joke Jonkhoff & Amber van Rijn

Titels


verwacht 04-06-2019

Norman Musa
Magisch Maleisisch

De Maleisische keuken is een unieke mix van culinaire invloeden van over de hele wereld. Het is karakteristiek Aziatisch, maar met een twist door heerlijke invloeden uit Thailand, Indonesië, India en zelfs Portugal en Engeland. In Magisch Maleisisch brengt Norman Musa – één van de beroemdste chefs van het land – met vurig enthousiasme de lekkerste recepten uit deze rijke culinaire cultuur samen. Van niet te versmaden streetfood tot soepen, salades, desserts en aromatische curry’s, alles komt voorbij en zit bomvol smaak. Lievelingsgerechten van Musa zijn de garnalensoep (volgens hem lekkerder dan Vietnamese Pho), de kokosrijst en de eitjes in sambal, naar een recept van zijn moeder.

 

Voor iedereen die zoekt naar verrassend eenvoudige maar tongstrelende gerechten is Magisch Maleisisch het ideale kookboek, zowel voor doordeweeks als voor uitgebreide diners in het weekend.

Quotes

‘Van alle Aziatische keukens is de Maleisische een van de onbekendste. Kok Norman Musa vond het tijd om daar iets aan te doen. Hij schreef een liefdesbrief aan de keuken van zijn thuisland, verpakt als kookboek.’

Elle Eten