Uitgeverij Podium


Kluun_-_DJ.jpg
paperback
€ 12,50
320 pagina's
Omslag: Roald Triebels
ISBN: 978 90 5759 903 3
Nur: 301

Titels


Kluun
DJ (midprice-editie)

Komend voorjaar brengen we Kluuns hilarische en ontroerende pageturner in een aantrekkelijke midprice-editie, die na de geslaagde lancering weleens net als bij Komt een vrouw bij de dokter in de tweede exploitatieronde breed de vleugels zou kunnen uitslaan.
‘Nee, papa gaat niet op vakantie.’ Met die woorden neemt protagonist Kluun, kersvers gescheiden vader, afscheid van zijn dochter en zoon. Hongerig naar nieuw avontuur laat hij zich strikken door een tv-producent om op bezoek te gaan bij zijn jeugdvriend Thorwald van Gestel. Die maakt als topdj furore in Las Vegas.
Eenmaal in Vegas belandt Kluun in een rollercoaster waarmee hij zijn ooit succesvolle bestaan in de waagschaal legt. De schade lijkt gaandeweg niet meer te overzien: zijn ex dreigt zelfs zijn kinderen bij hem weg te halen. Of is Kluun zijn jeugdvriend toch te slim af?
Topvermaak gegarandeerd!

Quotes

‘Kluun heeft zichzelf overtroffen. In DJ speelt hij een komisch spel met zijn leven en reputatie.’

Tommy Wieringa


‘Wat deze roman sterk maakt, zijn de rauwe toon en de manier waarop Kluun de tijdgeest grijpt.’ ****

Elsevier


‘De verrassing en de euforie knallen van de pagina’s.’

De Standaard der Letteren


‘Iedereen vindt wel iets van Kluun, maar hij heeft in zijn schrijven beslist iets wat een ander niet heeft. Het vermogen om een snaar te raken (…) en om die snaar op een  aantrekkelijke manier te bespelen.’
Trouw


‘Hij neemt de lezer bij de hand en trekt de lezer een gevoel in, heel langzaam en sluimerend, en ook nu werkt het.’
Jan van Mersbergen in Revisor