Podium


vvh9789057598678.jpg
ca. 240 pagina's
ISBN: 9789057598678

Titels


verwacht 13-11-2017

Janneke Vreugdenhil
Altijd feest

Na het overweldigende succes van Solo Food (binnenkort ook in Engeland) komt Janneke Vreugdenhil dit najaar met alweer een nieuw kookboek, Altijd feest. Vroeger, bij Janneke thuis, werd alles maar dan ook alles gevierd. ‘Een leven zonder feesten is als een lange weg zonder pleisterplaatsen’, hoorde ze haar vader talloze keren zeggen terwijl hij een fles  ontkurkte. Naarmate ze ouder werd begon ze te beseffen hoe belangrijk zulke familietradities zijn. Hoe waardevol het is om het leven te vieren, zelfs in tijden die minder feestelijk aanvoelen (of misschien juist wel dan).
In dit fraai vormgegeven kookboek heeft ze haar favoriete feestrecepten verzameld. Volgens Janneke is elke aanleiding om het leven te vieren er één. Naast uitgebreide kerstdiners, paasontbijtjes en het perfecte oliebollenrecept zijn er ook gerechten voor minder voor de hand liggende festiviteiten. Wat te denken van een romantisch valentijnsdiner, een zomerse picknick, taart voor een kinderverjaardag of een herfstig mosselfestijn?
Op haar vertrouwde, innemende toon deelt Janneke  Vreugdenhil haar tips en tricks om zonder al te veel moeite  iedere gelegenheid om te toveren tot iets bijzonders. Altijd  feest is een boek om telkens weer uit de kast te halen en vrolijk van te worden.