Uitgeverij Podium


Ody.jpg
Paperback 13 x 18
€ 13,00
Omslag: b'IJ Barbara
ISBN: 9789057596636

Titels


Ody Neisingh
Ik heb je, ik hou je

Vaak gaat het professioneel functioneren gepaard met beoordelingsgesprekken, coachingstrajecten en persoonlijke ontwikkelingsplannen. In de liefde wordt meestal pas geëvalueerd als de bom is gebarsten. Waarom nemen we ons liefdesleven niet wat eerder serieus onder de loep?

Ody Neisingh beschrijft in dit vrolijk stemmende boek twintig akelig herkenbare knelpunten die in elke relatie op de loer liggen. Wat te doen als de gunfactor 0,0 lijkt? Of wanneer je als stel zelden nog iets samen onderneemt? Aan de hand van gesprekken met relatietherapeuten, ervaringsdeskundigen en uitgebreid literatuuronderzoek geeft Ody Neisingh concrete tips om het tij te keren. Zo helpt ze afscheid te nemen van een fling, legt uit hoe belangrijk ‘onderhoudsseks’ is én geeft ze adviezen hoe de alles verslindende sleur kan worden verdreven.

 

Ik heb je, ik hou je is een ideaal huwelijkscadeau, maar is ook geschikt voor stellen die hun relatie een impuls willen geven of die zich tijdelijk in lastig vaarwater bevinden.

 

Bekijk hier de Facebookpagina van Ik heb je, ik hou je!

Quotes

'Alles wat je nodig hebt om je relatie sprankelend te houden.'
Viva

 

'Gouden tips.'

Jan

 

‘Handig, vlot geschreven boekje waar ongetwijfeld iedereen met een relatie iets van zichzelf in zal herkennen. Inspirerend, soms pijnlijk, maar vooral hoopgevend! Ook voor mannen heel leerzaam!’

Chicklit.nl

 

'Fijn om te weten, fijn om te hebben, dit boek.'

Ze.nl