Podium


Het beste van NW part II.jpg
Deze titel is niet meer leverbaar
ISBN: 9789057593291

Titels


Kluun
Het beste van NightWriters part II

Kluun presenteert: Het beste van NightWriters part II
Schrijvers om voor wakker te blijven

'This is great, we should have this in New York!' riep Candace Bushnell, schrijfster van Sex and the City na een avond NightWriters. Op initiatief van Kluun betreden Nederlandse en Vlaamse schrijvers de podia van nachtclubs, festivals en schouwburgen. Avonden met muzikale verrassingen van dj's Giel Beelen en Jeroen van Inkel, en onvergetelijke voordrachten van nachtschrijvers, onder wie Ronald Giphart, Niccolò Ammaniti, Robert Vuijsje, Bart Chabot, Renske de Greef, Saskia Noort, Susan Smit, Herman Koch, Joost Zwagerman, Tjitske Jansen, Tommy Wieringa, Christophe Vekeman en Nico Dijkshoorn.

In het seizoen van 2008/2009 ging Kluun met zijn nachtschrijvers op toernee van de stadsschouwburg in Groningen tot het Film by the Sea festival in Vlissingen, van het eigen knusse Comedy Theater in Amsterdam tot een optreden in een volle tent op Lowlands, met als hoogtepunt het Walhalla-festival in de Amsterdamse nachtclub Panama, als NightWriters-afsluiting van de Boekenweek.

Voor de thuisblijvers presenteert Kluun een hoogst onderhoudende cadeaubundel met de beste verhalen van het afgelopen seizoen.

Quotes

'Wat van de pagina's afdanst, is het plezier dat de auteurs beleven aan hun Nightwriters-sessies. De verhaaltjes vlammen, ontroeren, zijn ronduit hilarisch, of gewoon lekker om te lezen.'

Nu.nl