Podium


1Klunen10eurometsticker.JPG
Deze titel is niet meer leverbaar
ISBN: 9789057593499

Titels


Kluun
Klunen (€10-editie)

Of het nu om mooie mensen, bevallingen, Het Meest Onuitgelezen Boek allertijden, voetbal, vrouwen, vreemdgaan, Bruce Springsteen of verdwenen schaamhaar gaat: Kluuns columns, blog en acties zorgen voor vuurwerk.


Verkondigt de commissie Gelijke Behandeling dat het feministische maandblad Opzij geen mannen als hoofdredacteur mag weigeren? Kluun schrijft op zijn site www.kluun.nl een open sollicitatiebrief aan Ciska Dresselhuys en haalt direct de landelijke pers.
Een nieuwe datingsite voor louter mooie mensen, ‘where beauty meets beauty’? Kluun parodieerde het platform genadeloos op het inmiddels niet meer bestaande www.lillekemeense.com (110.000 bezoekers in drie dagen tijd).
Intussen voert hij de campagne Stop Zinloos Geweld bij Bevallingen, tot frustratie van oer-vroedvrouwen die barenspijn aanbidden. Kluun trakteert op vermaak, van een cursus voetbal tot een analyse van het huwelijk.


In de paperback Klunen zijn de geestigste columns van Kluun gebundeld. Inclusief reacties van lezers, de leukste acties en blogteksten van Kluun.