Podium


Klei_Nicolaas_-_met_Harold_Hamersma_-_c_Bob_Bronsho.jpg

Auteurs


Harold Hamersma

Harold Hamersma (1956) is wijnjournalist bij Het Parool en NRC Handelsblad. Van zijn hand verschenen onder meer Wijnreis door mijn lichaam en de jaarlijkse De Grote Hamersma. Hij is regelmatig actief op radio en tv. Samen met Nicolaas Klei heeft hij het Handboek voor de moderne wijnliefhebber geschreven.


Bibliografie

2010   Wijnreis door mijn lichaam

2010   De Grote Hamersma 2011

2011   De Grote Hamersma 2012

2012   De Grote Hamersma 2013

2013   Het culinaire ABC

2013   Waanzin & wijnzin

2013   De Grote Hamersma 2014

2014   Handboek voor de moderne wijnliefhebber