Podium


Gogh_Ruben_van._door_Merlijn_Doomernik_rechtenvrij_.jpg

Auteurs


Ruben van Gogh

Ruben van Gogh (1967) publiceerde eerder De man van taal (1996, Prometheus), De hemel in, de hemel uit (1999, Prometheus), Zoekmachines (2002, Prometheus), Klein Oera Linda (2006, Contact). Daarnaast publiceerde hij de bundel Een soort van antenne, behorend bij zijn libretto voor de techno-opera Nikola. In januari 2013 verscheen zijn nieuwe bundel Hier begint het leven.


Bibliografie

1996       De man van taal (gedichten)
1999       De hemel in de hemel uit (gedichten)
2000      Aan het eind van het begin (gedichten)
2002      Zoekmachines (gedichten)
2006      Kleine Oera Linda (gedichten)      
2013       Hier begint het leven (gedichten)