Podium


Noort_Saskia_-_Mike_van_der_Toorn_rechtenvrij_.jpg

Auteurs


Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster van de bestsellers Koorts, Terug naar de kust, De eetclub, Nieuwe buren en De verbouwing, alsmede de columnbundels 40, Babykoorts en Aan de goede kant van 30. De eetclub werd in 2010 verfilmd. Van haar boeken werden twee miljoen exemplaren verkocht.


Bibliografie

2003      Terug naar de kust (literaire thriller)
2003      Aan de goede kant van dertig (columns)
2004      De eetclub (literaire thriller)
2006      Nieuwe buren (literaire thriller)
2007      40 (columns)
2007      Afgunst (novelle)
2009      De verbouwing (literaire thriller)
2010      Afgunst & goed huwelijk (columns) 
2011       Koorts (literaire thriller)

2011       Over seks en liefde (columns)

2014      Debet (literaire thriller)