Podium


foto_aaf_kleiner.jpg

Auteurs


Aaf Brandt Corstius

Aaf Brandt Corstius publiceerde bij Uitgeverij Podium haar
columnbundel Dan maar meteen een jurk aan en (samen met
Machteld van Gelder) het Handboek voor de moderne vrouw. Ze
schreef vanaf maart 2006 een dagelijkse column voor nrc.next,
en stapte in maart 2010 over naar de Volkskrant. Haar column
‘ABC’ is nu een van de meest gelezen rubrieken van de geheel
hernieuwde krant. In De wereld draait door was ze veelvuldig
tafeldame naast Matthijs van Nieuwkerk. In 2012 verscheen haar boek Het jaar dat ik (2x) moeder werd, een vermakelijk verslag van haar eerste jaar als jonge moeder.
 

 

Quotes

'Een vrouw om wie je kan – en mag! – lachen.'
NRC Handelsblad


'De prinses van de zelfspot, die vol vrolijke ironie de wijde wereld in zichzelf en om zich heen beschrijft.'
Glamour

'Een van mijn favoriete columnisten.'

Matthijs van Nieuwkerk


Bibliografie

2006      Het jaar dat ik 30 werd (autobiografie)

2007      Als je je ogen dicht hield, had het iets van glamour (columns)

2008      Handboek voor de moderne vrouw (handboek)
2008      Dan ook maar meteen een jurk aan (columns)

2010      ABC van het moderne leven (columns)
2012      Het jaar dat ik (2x) moeder werd (autobiografie)