Podium


Timm,-Uwe---(c)-Isolde-Ohlb.jpg

Auteurs


Uwe Timm

Uwe Timm (1940) promoveerde in 1971 in de filosofie en is sindsdien schrijver. Zijn werk werd veelvuldig bekroond. Mijn broer bijvoorbeeld (2003) werd door NRC Handelsblad geselecteerd als een van de beste boeken van 2003.


Bibliografie

1987       De slangenboom (roman)
1993       Rudi renvarken (kinderboek)
2003      Mijn broer bijvoorbeeld (roman)
2005      De ontdekking van de curryworst (roman)
2006      Rood (roman)
2010       Halfschaduw (roman)

2014       De macht van begeerte (roman)