Podium


Stuvel,-Pieke---(c)-John-Du.jpg

Auteurs


Pieke Stuvel

Pieke Stuvel (1947) is ontwerpster/illustratrice en maakte (mode)tekeningen voor o.a. de Volkskrant, NRC Handelsblad, Het Parool en J/M. Ze publiceerde diverse boeken over zelfmaakmode, waaronder Jurk & zo, Rok & co, Verkleden & zo en Baby & co.


Bibliografie

1976      Babykleertjesboek  (zelfmaakmode)

1979      Het peuter-kleuterboek (zelfmaakmode)

1982      Het klerenboek: slimme, snel te maken mode in alle maten (zelfmaakmode)

1986      Vleermuis, vlinder, tovenaar: verkleedkleren voor kinderen (zelfmaakmode)
1987      Rol bol (prentenboek)
1988      Babydol: makkelijk zelf babykleren maken 0-2 jaar (zelfmaakmode)
1992      Verknipt: makkelijke kleren voor slimme naaisters (zelfmaakmode)
2001      Een bloes met armen (kinderboek)
2005      Rok & co (zelfmaakmode)
2005      De vijfde verdieping: de wereld rond een dementerende moeder (non-fictie)
2007      Jurk & zo (zelfmaakmode)
2007      Mama heeft een knobbeltje (handboek)
2008      Verkleden & zo (zelfmaakmode)
2010       Baby & co (zelfmaakmode)